Parochie van de Heilige Kruisverheffing

Kerkdiensten

Elke zaterdag, zondag, maandag en woensdag wordt er een kerkdienst gehouden om God en elkaar te ontmoeten.

Kroedwösj zegenen in Cadier en Keer
Vrijdagavond 15 augustus vindt rond 18.45 uur bij de Fatimakapel in de Keunestraat Cadier en Keer het jaarlijkse kroedwösj zegenen plaats. Om 18.30 vertrekt vanaf de parochiekerk een stoet met o.a de de Broederschap van Sint-Blasius en het dameskaar Sint-Anna vanaf de kerk naar de Fatimakapel. Ook zalhet Mariabeeld dat een jaar geleden werd gestolen en naderhand weer op een'bijzondere'  manier weer werd terugbezorgd, worden teruggeplaatst.
Bij heel slecht weer vindt de zegening rond 18.45 uur in de kerk plaats.Vrijwilligers hebben kroedwösj bösselkes samengesteld, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen kroedwösj laten zegenen.

Ringleiding

In de middenbanken is er de beste verbinding met de ringleiding.

Doorzoek de website

Parochiekantoor Cadier en Keer Groenstraat 2
6267 EM Cadier en Keer
Openingstijden:
Dinsdag van 10.30 tot 12.00 uur
Vrijdag van 15.30 tot 17.00 uur
+3143-4071238
RSIN-nummer 824132427
Mis intenties opgeven via:

misintenties@parochieheiligekruisverheffing.nl